ورود به سامانه اعضاء

اگر هنوز عضو نشده‌ايد،

با تکميل فرم عضويت

با ما همراه شويد.

فراموشی رمز عبور!

بازیابی رمز عبور

اگر هنوز عضو نشده‌ايد،

با تکميل فرم عضويت

با ما همراه شويد.

ورود به سایت

متن آمار

۱۳۸۳

نفـر از فرشتـه‌های کوچولو تحت کفالت خيرين محترم قرار گرفته‌اند.

۱۳۹۷/۰۷/۰۷

گزارش مالی شهریور ماه ۱۳۹۷

گزارش مالی موسسه خیریه مهر امام هادی (ع) در شهریور ماه که جمعا مبلغ ۱۱۰,۹۳۹,۰۰۰ تومان بود به شرح ذیل ارائه می گردد: الف) پرداخت حقوق ماهانه ايتام در ۲۰ شهریور ماه: مبلغ ماهيانه ایتام روز ۲۰ هر ماه در محل مدرسه امام هادی ع (تحت اشراف موسسه) پرداخت مي گردد. تمامي اين مبلغ از طرف

گزارش مالی موسسه خیریه مهر امام هادی (ع) در شهریور ماه که جمعا مبلغ ۱۱۰,۹۳۹,۰۰۰ تومان بود به شرح ذیل ارائه می گردد:

الف) پرداخت حقوق ماهانه ايتام در ۲۰ شهریور ماه:
مبلغ ماهيانه ایتام روز ۲۰ هر ماه در محل مدرسه امام هادی ع (تحت اشراف موسسه) پرداخت مي گردد. تمامي اين مبلغ از طرف خیرین و متکفلین ایتام اهدا مي گردد.

مبلغ ماهانه ایتام در شهریور ماه ۸۰,۶۲۹,۰۰۰ (هشتاد میلیون و ششصد و بیست و نه هزار) تومان بود.

تعداد فرشتگان کوچک در این ماه، ۱۱۷۶ نفر در قالب ۱۸۵۸ پرونده بود.
» ۸۵۹ کودک در قالب ۱۲۳۳ پرونده از شهر قم
» ۳۱۷ کودک در قالب ۶۲۵ پرونده از مناطق محروم قلعه گنج و رودبار کرمان

در ماه قبل (مرداد ماه) اين مبلغ  ۷۸,۷۲۹,۰۰۰ (هفتاد و هشت میلیون و هفتصد و بیست و نه هزار) تومان بود که به ۱۸۵۳ پرونده از ايتام عزيز توزیع گرديد.

این ماه تعداد ۲۶ پرونده از ایتام توسط خیرین جدید مورد کفالت قرار گرفتند. همچنین ۲۱ پرونده کفالتشان توسط خیرین تمدید نشد که این پرونده ها به خیرین جدید واگذار می گردد.

ميزان پایه حقوق هر يک از اين عزيزان مبلغ ۳۰,۰۰۰ تومان مي باشد که البته براي برخي بنا به واريز هاي متکفلين ممکن است بيشتر نيز باشد ضمن اینکه بعضی از خانواده ها هم که نیازمندی بیشتری دارند در قالب دو پرونده برای خیرین ارسال می شوند. با توجه به اینکه هر یک از خیرین کودکی بنام خود دارد و موسسه خود را ملزم می داند تا به تمام بچه ها ماهیانه را پرداخت نماید از دوستان تقاضا می کنیم که پرداختهای ماهانه را به شکل منظم انجام دهند. همچنین دوستانی که توان و استطاعت مالی لازم را دارند می توانند مبالغ بیشتری را تحت عنوان کمک به کسری های حساب ایتام واریز و شرح آن را  از طریق شماره پیامک ۵۰۰۰۲۳۰۰ به ما اعلام دارند.

این ماه در حساب ایتام کسری بوجود نیامد. از دوستان تقاضا می کنیم در صورتی که امکان ادامه پرداختها را ندارند به ما اطلاع دهند تا پرونده هایشان به خیرین دیگر واگذار شود.

 

ب) طرح تهیه لوازم التحریر
امسال نیز طبق سنوات گذشته طرح مشارکتی بوی ماه مهر (تهیه لوازم التحریر ایتام) اجرا شد و  مبلغ ۱۴,۲۰۰,۰۰۰ تومان جهت تهیه بسته های متنوع رده ی ابتدایی و راهنمایی هزینه شد. جهت مشاهده گزارش تصویری اهدای لوازم التحریر در طرح بوی ماه مهر امسال کلیک کنید.

 

ج) هزینه های متفرقه موسسه
مبلغ ۱۶,۱۱۰,۰۰۰ تومان صرف هزینه های غیر جاری موسسه گردید که شرح مصرف آن به صورت زیر است:

۱) قربانی:
این ماه جمعا مبلغ ۳,۵۴۰,۰۰۰ تومان جهت قربانی ۶ گوسفند هزینه شد. این قربانی ها همگی در مناطق محروم جنوب کرمان ذبح شدند و در انتها گوشت آن بین خانواده های ایتام و نیازمندان توزیع شد.

۲) هزینه های متفرقه:
۱) در تاریخ ۱۲ شهریور ماه مبلغ ۱۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان از سهم سادات بابت کمک و توزیع بین خانواده های سادات نیازمند پرداخت شد.
۲) در تاریخ ۱۸ شهریور ماه مبلغ ۱,۰۷۰,۰۰۰ تومان از طرف یکی از خیرین موسسه جهت اعزام دو خانواده ایتام و زیارت اولی به مشهد مقدس پرداخت شد.
۳) در تاریخ ۲۴ شهریور ماه مبلغ ۵۰۰,۰۰۰ تومان بابت کمک هزینه درمان به خانواده ای نیازمند پرداخت شد.
۴) در تاریخ  ۲۵ شهریور ماه مبلغ یک میلیون تومان بابت کمک هزینه درمان و جراحی به یک خانواده نیازمند پرداخت شد.

نظرات کاربران (بدون نظر)

ثبت و ارسال نظر

بستن فرم